Download

MS-Wordfile

Vitaliteit Service

Vitaliteit Service levert producten die resoneren met de grondtoon van het Aquariustijdperk (de Nieuwe Tijd) en de mens meer verbinden zijn innerlijke Kracht. Een grotere verbondenheid met de eigen Kracht zal ook kenmerkend zijn voor het komende Aquariustijdperk, het tijdperk waarin we de dualiteit van het huidige Vissentijdperk achter ons hebben gelaten. Het wordt dan ook wel het tijdperk van licht, liefde en eenheid genoemd. Door de uitdagingen op ons levenspad met een ‘glimlach’ tegemoet te treden geven we vorm aan de verbinding met onze innerlijke Kracht en spiritualiteit. De producten kunnen we verdelen in:

Voedingssupplementen:

Door de voedingssupplementen naar eigen specificatie te laten produceren en ze hierna met helende energie te verrijken is het gelukt de efffectieve informatieopname te verhogen tot 80-100%. Commercieel verkrijgbare voedingssupplementen hebben veelal een effectieve opname van 15-20%. Onze supplementen werken direct op extra cellulair (fysiek), cellulair (emotioneel/mentaal) en celkern niveau (spiritueel). Veel mensen hebben door hun leefwijze en voedingspatroon relatieve tekorten opgebouwd aan vitaminen en mineralen. Een lichaam met relatieve tekorten heeft veel meer moeite om in de huidige overgangsfase van het astrologische Vissentijdperk naar het Aquariustijdperk - waarin veel onverwerkte probleemkwesties aan de oppervlakte komen - optimaal te blijven functioneren. Zonder relatieve tekorten gaan we op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau liefdevoller en sneller door onze processen heen.

Liefdeskracht®middelen:

De Liefdeskracht®middelen zijn energetische (kosmische) middelen verrijkt met Liefdeskracht. Kenmerkend voor het Liefdeskracht®middel- Chi OPTIMIZER® is dat het slechts éénmaal ingenomen wordt, de vrije Wil respecteert en op diep niveau heel oude probleemkwesties kan losmaken. Na inname blijft de informatie levenslang beschikbaar omdat er een initiatie heeft plaatsgevonden. Het middel kan een grote verandering of doorbraak teweeg brengen, welke soms begeleiding of het gebruik van ondersteunende middelen wenselijk maakt. Het Liefdeskracht®middel- Chi OPTIMIZER® omvat 12 middelen met ieder een eigen werkingsgebied. De middelen kunnen afzonderlijk of als kuur worden ingezet. De Voedingsupplementen en het Liefdeskracht®middel- Chi OPTIMIZER® Support kunnen als ondersteunend middel worden ingenomen

Het Liefdeskracht®middel- Chi OPTIMIZER® wordt alleen aan praktijkvoerende therapeuten geleverd die in het bezit zijn van de complete testdoos, de individuele opleiding hebben gevolgd, begeleiding kunnen geven en aandacht geven aan het gebruik van ondersteunende middelen. De ondersteunende middelen worden, in tegenstelling tot de Liefdeskracht®middelen- Chi OPTIMIZER®, ook aan particulieren geleverd.

Aqua- OPTIMIZER®:

De Aqua- OPTIMIZER® is een krachtige vitalisator voor kraanwater die afgestemd is op de grondtoon van het astrologische Aquariustijdperk. Veel mensen zeggen letterlijk dat het met de Aqua- OPTIMIZER® gevitaliseerde water beter smaakt, zachter en helderder aanvoelt. Met de Aqua- OPTIMIZER® wordt het kraanwater tot een Bovis-waarde boven de 2.000.000 eenheden gevitaliseerd en wordt de energetische vervuiling weggenomen. De Aqua OPTIMIZER® verbindt de mens meer met zijn eigen Kracht, helpt de "verstarring" in de mens op te lossen en het ego te transformen. Daarnaast heeft de Aqua OPTIMIZER® een harmoniserende werking op de leef- of werkomgeving, ondermeer met betrekking tot elektrosmog en geopatische belastingen.

LifeGuide®:

De LifeGuide® is een handgeblazen glazen staafje dat qua werking het best is te omschrijven als een dubbele Oudegyptische Ankh. De LifeGuide® werkt tegelijkertijd als zender en ontvanger van kosmische energie, afgestemd op de persoon en het tijdperk waarin wij nu leven. Het harmoniseert de chakra’s en meridianen. Dat wat je kunt, mag en wilt ontvangen, komt binnen en kan - direct of op termijn - ertoe bijdragen dat een disbalans in de meer subtiele energielichamen wordt opgeheven. Regelmatig gebruik heeft een sterk ontspannende werking.

Fuel OPTIMIZER® :

Testrapporten laten zien dat verbrandingsprocessen met een gemonteerde Fuel OPTIMIZER® aanzienlijk efficiënter verlopen waardoor het brandstofverbruik en de emissie daalt. Toepassingen zijn bijvoorbeeld het gebruik in personenauto’s, vrachtwagens en (grote) verwarmingsketels. De investering verdient zich door een lager brandstofverbruik relatief snel terug.