Download

PDF-file

Aqua-Hé® Opleiding 2011

Aqua-Hé® is bewustzijnsleer vanuit het eenheidsbewustzijn

 

Vanaf de kennismaking met Aqua-Hé® veranderen je veilige geloofsovertuigingen en gaat je leven er heel anders uit zien. Aqua-Hé® zit in jezelf en is dus altijd heel dichtbij!

Aqua-Hé® is een driedaagse basisopleiding - met een terugkomdag - die verder gaat dan vele andere opleidingen. Aqua-Hé® behandelt de basis die aan elke levensles of studie ten grondslag ligt. In de wereld van complexiteiten leer je terug te gaan naar de essentie en de eenvoud. Je krijgt ondersteuning om te ontdekken wie je werkelijk bent, waar je als mens in het tijdsgewricht of de evolutie staat én waar we naartoe gaan. Dit zijn belangrijke punten om zingeving aan je leven te geven. Je dagelijkse leven is de inspiratiebron om je nieuwe inzichten toe te passen. Je ontvangt veel praktische tips hoe om te gaan met je eigen gedrag en dat van anderen. Je leert verder te kijken - leert hoe de wereld functioneert en hoe je dit kunt vertalen naar je eigen leven. Daarbij leer je jezelf af te stemmen op de energie van voorbij 2012. Wij noemen dit het Aqua-Hé® bewustzijnsveld. Je leert jezelf, kinderen, andere volwassenen en dieren te behandelen met Aqua-Hé® energie. Verbeter de wereld en begin bij jezelf met Aqua-Hé®. Dit geeft werkelijk bevrijding.

Aqua-Hé® is je eigen zuivere hartsenergie verbonden met de energie van Eenheid.

Tijdens de Aqua-Hé® opleiding wordt er een proces op gang gebracht waardoor je meer en meer leert te ontkoppelen van manipulerende energieën die je van je levenspad afbrengen. Marjolein van der Meulen geeft de opleiding. Alles wat zij tijdens de opleiding aandraagt, heeft zij doorleefd. Zij kan de manipulerende energieën waarnemen en je ondersteunen om deze te transformeren. Zij geeft haar inzichten op een verantwoorde wijze door.

Marjolein van der Meulen heeft sinds 1997 haar eigen Praktijk Vitaliteitscoach. Haar ervaringen hebben haar gevormd en opgeleid om nu de Aqua-Hé® door te geven. Marjolein maakt samen met haar echtgenoot Jan van der Lee Aqua-Hé® producten. Jan en Marjolein hebben elkaar ontmoet in februari 2000. Het was liefde op het eerste gezicht. Vanaf hun eerste ontmoeting gebeurden er 'wonderlijke' dingen. Zo kwamen zij er al snel achter dat voedingssupplementen, homeopathische middelen en dergelijke beter werkten als deze in hun huis hadden gestaan. Gaandeweg ontdekten zij dat ze samen een intermediair zijn naar het Aqua-Hé® bewustzijnsveld.

Jan en Marjolein besloten onder de bedrijfsnaam Vitaliteit Service een eigen productlijn van voedingssupplementen te ontwikkelen, waarmee iedereen op uiteenlopende vlakken betere resultaten kreeg. Na de voedingssupplementenlijn kwamen al snel de Chi OPTIMIZERS (Liefdeskracht®middelen), gevolgd door de Aqua OPTIMIZER (watervitalisator) en LifeGuide® (levensgids/ mobiele watervitalisator; de LifeGuide® krijg je cadeau bij de Aqua-Hé® opleiding; zie www.vitaliteit-service.nl). Spelenderwijs zijn alle Aqua-Hé® producten gekomen en in juni 2006 is de opleiding Aqua-Hé® geboren. Aqua-Hé® komt voort vanuit het Aqua-Hé® bewustzijnsveld en helpt kinderen, volwassenen, dieren en de natuur op Moeder Aarde om in eenheid te komen.

Aqua-Hé® Basisopleiding 2011

Donderdag 10, 17, en 24 maart Zondag 30 oktober, 6 en 13 november

Terugkomdag 14 april Terugkomdag 11 december

 

1e dag Aqua-Hé® bewustzijn Met een goede afstemming en basis werken vanuit je hart

2e dag Wedergeboorte Je mag opnieuw geboren worden

3e dag Dankbaarheid Je maakt contact met de tempel van je ziel

Bij elke opleidingsdag doen we Aqua-Hé® sessies en groepshealings. Mensen ervaren hierbij veel licht en er ontstaat een gevoel dat je gedragen wordt door 'lichtwezens' Je voelt je ondersteund vanuit de kosmische wereld en door Moeder Aarde. Je spirituele vermogens en intuïtie worden versterkt en gezuiverd. Op elke opleidingsdag vindt er een inwijding plaats vanuit het Aqua-Hé® bewustzijnsveld. Tussen twee opleidingsdagen is een week rust ingepland om je de tijd te geven deze inwijdingen te verwerken.

Kosten: E 410,00 inclusief 19% BTW, lunch, thee, koffie, veel water. Je krijgt een syllabus (80 pagina’s) en LifeGuide ('levensgids' t.w.v. E 75,00). Graag op de eerste dag contant betalen. Je ontvangt een factuur.

Aanvang: 08.45 uur. De opleiding duurt van 09.00 uur tot circa 17.00 uur.

Meenemen: een grote badhanddoek, pen en papier, pantoffels of sokken en gemakkelijk zittende kleding.

Locatie: Vredebest 17 in Ouderkerk a/d Amstel.

Deelnemers: maximaal 10 deelnemers en 2 assistenten.

Aqua-Hé® terugkomdag: ongeveer drie tot vier weken na de derde opleidingsdag (€ 120,00 incl. 19% BTW).

Aqua-Hé® oefenavonden en opleidingsdagen: na de basisopleiding en terugkomdag ben je van harte welkom op de Aqua-Hé® oefenavonden (eerste donderdag van de maand) en Aqua-Hé® opleidingsdagen. Doel is ondermeer om elkaar ondersteuning te geven, bewustzijngroei en levensinzicht te ervaren, blokkades te transformeren en weer vol energie en geïnspireerd naar huis te gaan.

Aqua-Hé® Achtergrondinformatie

Tijdens de Aqua-Hé® opleidingsdagen werk je aan het transformeren van de dualiteit in - en de afgescheidenheid van - jezelf. Aqua-Hé® geeft je een enorme groeimogelijkheid voor je bewustzijn en vergroot het inzicht om terug te keren naar de eigen innerlijke wijsheid. Je kunt je meer en meer ontkoppelen van manipulaties, zodat je hart steeds meer licht kan uitstralen, naar jezelf en naar de wereld om je heen.

Aqua-Hé® opleidingsdagen zijn bedoeld

- voor iedereen die wil groeien in eenheidsbewustzijn;

- om jezelf en anderen te inspireren in bewustzijngroei en levensvreugde;

- voor het effectief behandelen van jezelf, kinderen, volwassenen en dieren;

- om tot inzicht en innerlijke wijsheid te komen;

- om te leren hoe de wereld vanuit je eigen waarheid functioneert en hoe dit doorwerkt in je eigen leven;

- voor iedereen die Aqua-Hé® wil combineren met zijn/haar werk.

Wil je horen dat de wereld plat of rond is? Wij vertellen dat de wereld rond is. We gaan in op de werkelijke ontstaansgeschiedenis gezien vanuit de Soemerische kleitabletten. Je krijgt te horen dat de wereld anders in elkaar zit dan je geleerd hebt. Hierdoor gaan er 'kwartjes vallen'. Je gaat de wereld beter begrijpen én je bewustzijn wordt vergroot. Jan van der Lee (echtgenoot van Marjolein van der Meulen) verzorgt de eerste en derde opleidingsdag een lezing hierover.

Let op: je veilige geloofsovertuigingen veranderen en vanaf Aqua-Hé® ziet je leven er geheel anders uit!

Aqua-Hé® heeft als doel je te leren afstemmen op het Aqua-Hé® bewustzijnsveld - ook wel eenheidsbewustzijn of energie van voorbij 2012 genoemd - waardoor je bewustzijn wordt vergroot. Met een nieuw bewustzijn ga je meer begrijpen, je krijgt meer inzicht en innerlijke wijsheid. Je leven gaat stromen en je kunt handelen vanuit de flow. Een ander doel van Aqua-Hé® is om mens, dier en aarde los te maken van manipulerende machtsenergieën. Deze worden getransformeerd in de liefdevolle Aqua-Hé® energie. De mens is al eeuwenlang op zoek naar liefde. Nu is het de tijd om de liefde werkelijk te ervaren en van daaruit te leven.

Waarom is het zo belangrijk om kennis te hebben van onze ontstaansgeschiedenis en het bestaan van manipulerende energieën? Dit geeft je bewustzijn en hierdoor ontwikkel je je onderscheidingsvermogen. Door middel van dit vermogen kun je jezelf afstemmen op de juiste energie. Aanwezige manipulerende energieën zorgen voor verkeerde afstemming, vaak zonder dat je dit weet. Bovendien creëren zij ook de wereld om je heen. Door dit los te koppelen, krijg je een zuivere afstemming op de Aqua-Hé® energie.

Aqua-Hé® is in jezelf, dus altijd heel dichtbij!

Meestgestelde vragen over Aqua-Hé®

1. Waar komt het woord Aqua-Hé® vandaan?

Het woord Aqua-Hé® is een naam, net zoals Pietje, Marietje of Klaas. Hé betekent voor mij kom, word wakker en ga terug naar wie je werkelijk bent, namelijk een zuivere ziel in een gezond fysiek lichaam.

2. Waar komt de energie Aqua-Hé® vandaan?

Dit is de energie van voorbij 2012. We leven nu nog in het astrologische Vissentijdperk, maar rondom 2012 is de overgang naar het Aquariustijdperk én beginnen we een nieuwe cyclus van 26.000 jaar. We worden in de nieuwe cyclus uitgenodigd om de afgescheidenheid en de dualiteit in te ruilen voor een zuivere verbinding met de bron van liefde en compassie diep in ons hart: de energie van eenheid of Oneness.

3. Wie zegt dat Aqua-Hé® zuiver is?

Tijdens je opleiding Aqua-Hé® leer je je onderscheidingsvermogens verder te ontwikkelen. De enige die kan bepalen of Aqua-Hé® zuiver is ben je zelf. Vanuit je hart kun je voelen wie of wat zuiver is. Het is een enorm uitdagende taak om zuiver te voelen, omdat het ego vanuit het oordeel veelal bepaalt.

4. Hoe zijn de Aqua-Hé® producten ontstaan?

Een zanger/muzikant maakt muziek door inspiratie en/of ingevingen. Zo zijn ook de Aqua-Hé® producten ontstaan. We zijn er niet naar op zoek gegaan. Ze waren daar opeens vanuit het hart (inspiratie/ intuïtie). Alleen vanuit het hart ontstaan de mooiste en de meest zuivere dingen!

Aqua-Hé® is jouw eigen zuivere hartsenergie

Verbonden met de energie van eenheid, de energie van voorbij 2012

Na de Aqua-Hé® basisopleiding en terugkomdag ben je welkom op de Aqua-Hé® oefenavonden en opleidingsdagen:

 

Aqua-Hé® oefenavonden 2011

6 januari, 3 februari, 7 juli, 3 november, 1 december.

Aqua-Hé® opleidingsdagen 2011

13 januari Aqua-Hé® Super Healingdag (veel Aqua-Hé® Healings)

13 februari Aqua-Hé® Stilte Meditatiedag

6 maart Zielendag (diepe zielsverbinding met jezelf en anderen)

7 april Communicatie vanuit je kwaliteiten

22 mei Innerlijke Kinddag

9 juni Aqua-Hé® Stilte Meditatiedag

3 juli Mind Shifting

8 september Terug naar je Oorspronkelijke Goddelijke Scheppingskracht

6 oktober Loslaten van je ego-matrix (linkerbrein bevrijden)

17 november Familie-Karma-Transformatiedag

14 december Aqua-Hé® Stilte Meditatiedag

 

Voor de Aqua-Hé® basisopleiding, terugkomdag en opleidingsdagen geldt dat bij afmelding binnen 5 werkdagen de kosten volledig in rekening worden gebracht; bij afmelding binnen 10 werkdagen wordt 50% in rekening gebracht.

Liefs en veel Aqua-Hé®,

Marjolein van der Meulen, Vitaliteit Service

020-4720398

De basisopleiding Aqua-Hé® met terugkomdag is door de VNT (Beroepsvereniging van Natuurgeneeskundige Therapeuten) geaccrediteerd als vakoverstijgende nascholing (vakgroep Ars Communica).

 

Aqua-Hé® is in jezelf en is dus altijd heel dichtbij!

Ervaringen Aqua-Hé®

1. Constanze: "De workshopdagen heb ik als heel veelzijdig ervaren. Na drie dagen kon ik één en al genieten, Aqua-Hé energie deed haar werk. Ontvangen en geven ging heel natuurlijk en het komt uit mijn hart, mijn centrum. Ondanks veel opleidingen, cursussen en levenslessen ervoer ik door Aqua-Hé een enorme versnelling, verdieping in mijn processen. Het gevoel van altijd haast te hebben is weg. Mijn ogen lijken meer open te zijn. Mijn leven is door Aqua-Hé duidelijker geworden en ik maak beter contact met mijzelf en anderen. Ik heb ook het gevoel dat dingen meer moeiteloos lopen en dat er speciale dingen gebeuren. Ik voel me veilig en rustig. In vergelijking met andere methodes/workshops gaat Aqua-Hé rechtstreeks naar de wijsheid die in iedereen diep van binnen aanwezig is. Aqua-Hé staat voor kwaliteit van energie en zuiverheid. Door Aqua-Hé is het doel in mijn leven duidelijk geworden en dit ga ik nu verwezenlijken. Door Aqua-Hé blijf ik beter in mijn eigen energie en ik voel beter mijn grenzen. ’s Nachts leg ik de LifeGuide op verzoek van mijn partner tussen ons in."

2. Babette: "De Aqua-Hé voelt voor mij als een lichte, plezierige energie die mij dichter bij mijzelf neerzet. Het verwondert me ook iedere keer weer wanneer ik de Aqua-Hé energie door mijn lijf voel gaan. Alsof ik mij in een bad mag dompelen waarbij er een gevoel van warmte door mij vloeit, rustige golven door mij heen stromen. Ik doe iedere avond voor het slapen Aqua-Hé, wat ervoor zorgt dat ik ontspannen in slaap val en prettig met zin in de nieuwe dag opsta. Daarnaast heb ik ondervonden dat mijn energie weer gaat stromen en ik mij niet meer uitgeput moe voel als ik mijzelf verbind met Aqua-Hé. Ik voel beter en ik blijf dichter bij mijzelf. Nadat ik de LifeGuide een avond met intentie heb vastgehouden, kreeg ik de volgende dag een heel duidelijk antwoord, waardoor ik overtuigd een keuze kon maken. Aqua-Hé aandacht, sfeer en verzorging vind ik top."

3. Danny: "Ik was op mijn werk en in de loop van de ochtend voelde ik een pijn aan de rechterzijde van mijn lichaam die steeds heftiger werd. In het ziekenhuis was de diagnose galblaasontsteking en een galsteen; ik moest ter observatie in het ziekenhuis blijven. Van mijn Aqua-Hé vrienden ontving ik een Aqua-Hé healing op afstand. Ik kreeg een gevoel alsof mijn lever en galblaas gevuld werden met een helder wit licht, terwijl de pijn aanzienlijk verminderde en er een heerlijke rust over mij kwam. Ik heb heerlijk geslapen en ik werd zo goed als pijnloos wakker! Mijn lichaam en geest hebben zich zo goed als hersteld. Deze ervaring heeft mij de mogelijkheid geboden om een generatieslang negatief levenspatroon te doorbreken. Weer een inzicht rijker en een uienschilletje armer! Door de ontwikkeling van mijn Aqua-Hé bewustzijn en ondersteuning van Aqua-Hé vrienden lukt het om op mijn Aqua-Hé pad te blijven en steeds verder te komen in mijn transformatiereis."

4. "Voor mij was 2008 een super jaar. Als mensen mij vragen wat mijn mooiste ervaring van 2008 was, kan ik

vol trots zeggen dat dat de Aqua-Hé workshop en Aqua-Hé themadagen waren. Ik ben ook nog eens zwanger

geworden in dat jaar. De workshop heeft mijn hele leven op zijn kop gezet. Of misschien stond mijn leven wel

op zijn kop en is alles daardoor juist weer op zijn plek komen te staan. Ik heb veel ballast overboord kunnen

gooien. Natuurlijk komen er uitdagingen op mijn pad, maar dankzij Aqua-Hé kan ik deze beter gemakkelijker incasseren en loslaten."

5. Mik: "Aqua-Hé heb ik als heel fijn ervaren, als een inzicht in een nieuwe waarheid die niet in twijfel hoeft te worden gebracht. Waar ik op andere paden nauwelijks nog verder kwam, kom ik met Aqua-Hé verder. Voor de workshop liep ik vast in overspannenheid: ik wil - ik moet - ik wil. Nu leef ik meer vanuit rust en doe ik uiteindelijk nog meer van wat ik allemaal wil doen. Ik heb veel meer vertrouwen in mijzelf, de helende energie, dat ik niet meer hoef mee te doen met de ego-harde energie, het kan ook anders. Daarbij kan ik beter bij mijzelf blijven. Ik kies voor de verbinding met het Aqua-Hé bewustzijnsveld in mijn leven, daarmee kan ik me distantiëren van de oude werkelijkheid en ik voel mij daar niet meer in gevangen. Ik voel mij vrij en in vertrouwen om mijn eigen werkelijkheid te creëren. Na de workshop ‘barstte’ ik van de liefde en energie. Heel mooi."

6. "Tijdens de Aqua-Hé oefenavond heb ik de Heilige Graal in mijn basis ervaren. Ik loop al mijn hele leven

Met twee ronde spanningsgebieden bij het borstbeen en in de onderbuik. Tijdens de Aqua-Hé behandeling

werd dit één geheel en ik ervoer een ‘kom in mijn bekken, eindelijk thuis’! Wat een cadeau."

7. Sjierk: "Door de 3 dagen Aqua-Hé heb ik voor het eerst weer zin in het leven.Aqua-Hé heeft mij levensgeluk gegeven. Vóór Aqua-Hé was ik onrustig, nu ben ik rustig; ik heb meer energie; ik voel me beter in mijn lichaam zitten; ik kan meer voelen en waarnemen. Aqua-Hé geeft tevens een cadeau aan anderen: als collega’s met mij samenwerken, worden zij rustig. Het leuke is dat derden dit ook waarnemen. Laatst had ik voorhoofdsholte-

ontsteking. Na afstemming op het Aqua-Hé bewustzijnsveld verdween mijn klacht. Ik kan mijzelf genezen met Aqua-Hé."

8. Therapeute: "Na een consult was ik altijd uitgeput en moe. Sinds de Aqua-Hé® ben ik vol energie na de behandeling."

9. "Sinds de Aqua-Hé kan ik mijzelf behandelen; hierdoor voel ik me een stuk vrolijker, onafhankelijk en zelfstandig."

10. Marijke: "Ik ben zo blij met de Aqua-Hé! Het heeft mijn leven totaal veranderd. Vooral als ik terugkijk op hoe ik was en hoe ik mij voelde vóór de Aqua-Hé cursus. Ik voelde me altijd ziekjes (dacht ook altijd dat ik van alles mankeerde), was bang mensen kwijt te raken, was snel geïrriteerd door mensen en dat was ook altijd hun schuld, was onzeker over mezelf en mijn lijf, voelde mij snel aangevallen/boos. Ik dacht werkelijk dat de hele wereld tegen mij was. Ik zat tevens vol met vooroordelen over mensen. Kortom, ik zat gewoon totaal niet lekker in mijn vel. Vanaf het moment dat ik met Aqua-Hé bezig ben, voel ik dat ik meer en meer mijzelf ben. Ik voel me rustig in mijn hoofd en heb weer zelfvertrouwen! Ik merk ook dat mensen om mij heen anders zijn. Maar zij zijn niet anders geworden. Ik ben veranderd! Ik kan mezelf en anderen accepteren. Ik laat me ook niet meer meeslepen door negatieve gevoelens of meningen van anderen. Ik krijg ook vaak te horen dat ik straal of er goed uitzie. Heerlijk toch! Ik kan nu pas echt genieten van mijn vriend, mijn zoontje en van mijn zwangerschap!"

11. Natasja: "Ik heb Aqua-Hé ervaren als een warm bad. Mijn leven vóór Aqua-Hé was saai, een sleur; nu is het weer vol leven. Nu is mijn leven met Aqua-Hé bewustzijn ’rijk‘. Aqua-Hé is zuiver op de graat, dit maakt de Aqua-Hé workshop uniek. Nu mag ik mijn leven leven in ’mijn kracht’. Ik ervaar na de workshop veel meer liefde, zelfwaardering, relativering, stroming en mijn heldervoelendheid is terug. De wereld zie ik meer als een al bestaande werkelijkheid die weer geleefd mag worden."

12. "Na de Aqua-Hé workshop ben ik moeiteloos 30 kilo afgevallen. Het gaat natuurlijk niet om de kwantiteit, maar om de kwaliteit. Tijdens de workshopdagen voelde ik me absoluut niet lekker, zelfs depressief. Ik had de daadkracht om door te gaan en dit heeft mij een heel mooi cadeau gegeven: mijn jaren lange overtuiging ’Ik ben niet om van de houden‘ is na de Aqua-Hé workshop getransformeerd naar ’Ik ben om van te houden!’.

13. Nicole: "Voor mijzelf, mijn gezin en in mijn ‘Praktijk voor Gezondheid en Vitaliteit’ werk ik met Aqua-Hé en de producten van Vitaliteit Service. De resultaten zijn heel bijzonder en ook niet uit te leggen. Ik heb in het verleden al een aantal dingen gedaan (oude energie), maar niet met blijvend resultaat. Oude klachten kwamen terug. De meeste cliënten gaan aan de slag met de Support en/of LifeGuide met positieve affirmaties, soms met ondersteuning van voedingssupplementen. Ieder consult sluit ik af met een Aqua-Hé behandeling. Na een aantal weken zijn parasieten, schimmels, toxines, maar ook nier- en galstenen weg. Dit betekent dat het lichaam weer beter functioneert, dat de uitscheidingsorganen (darmen, lever en nieren) het weer veel beter doen. In veel gevallen worden allergieën een stuk minder of deze verdwijnen. Met de LifeGuide en/of Support kunnen bepaalde familiepatronen worden getransformeerd en losgelaten. Mijn ervaring is dat de werkwijze, producten en bewustwordingsprocessen van Vitaliteit Service super werken. Niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal, emotioneel en spiritueel. Ik ben dankbaar dat ik hiermee mag werken. Ik merk dat ik in een bepaalde flow zit en dat dingen meer vanzelf gaan."

Aqua-Hé is jouw eigen zuivere hartsenergie

Verbonden met de energie van eenheid (Aqua-Hé, de energie van voorbij 2012)

Na de Aqua-Hé workshop en terugkomdag ben je welkom op de Aqua-Hé oefenavonden en themadagen:

 

Aqua-Hé oefenavonden 2009:

Aqua-Hé is Bewustzijnleer vanuit de Nieuwe Tijd.

Aqua-Hé is in jezelf en is dus altijd heel dichtbij!

1. Aqua-Hé workshop 2009:

Woensdag 11, 18, 25 maart

Zondag 13, 20, 27 september

Na het volgen van de Aqua-Hé workshop en terugkomdag ben je van harte welkom op de Aqua-Hé oefenavonden en themadagen.

2. Doel van Aqua-Hé oefenavonden en themadagen 2009:

Je Aqua-Hé accu weer op te laden; Je verbinding met Aqua-Hé energie te versterken; Manipulaties van de afgelopen duizenden jaren meer en meer los te laten; Jezelf ondersteuning geven; De Aqua-Hé groepsenergie haar werk te laten doen; Meer en meer vanuit je eigen zuivere hartsenergie te gaan leven; Jezelf bevrijden van kritische/negatieve geloofsovertuigingen; Je blokkades te transformeren; Je eigen leven te creëren; Zielsverwanten te ontmoeten; Je bewustzijn en inzicht te vergroten; Je gezondheid te versterken; Vanuit de Aqua-Hé bij jezelf blijven; Voor jezelf kiezen; Werkelijke liefde te ervarenÉ

2a. Aqua-Hé oefenavonden:

Bijna elke eerste donderdagavond van de maand is er een Aqua-Hé oefenavond van 20.00 tot 22.00 uur met een uitloopmogelijkheid tot circa 22.30 uur. 5-10 minuten van te voren aanwezig zijn, zodat we op tijd kunnen beginnen. Investering is 20 euro en je ontvangt een kwitantie. Per e-mail of telefoon opgeven.

a. donderdag 8 januari (tweede week van januari)

b. donderdag 5 februari

c. donderdag 5 maart

d. donderdag 9 april (tweede week van april)

e. Mei en juni: 6 avonden Chi Neng Qigong vanuit het Aqua-Hé bewustzijnveld

f. donderdag 1 oktober

g. donderdag 5 november

h. donderdag 3 december

2b. Aqua-Hé themadagen:

De Aqua-Hé themadagen zijn diepe transformerende liefdevolle dagen, vol energie en inspiratie ga je weer naar huis. De dag is van 9.00 uur tot 17.00 uur met een uitloopmogelijkheid tot circa 17.30 uur. 15 minuten van te voren aanwezig zijn, zodat we op tijd kunnen beginnen. Investering is 100 euro en je ontvangt een factuur. Mocht deze investering een uitdaging zijn, neem hierover contact op. Per e-mail of telefoon opgeven.

a. zondag 18 januari, "In contact met je Aqua-Hé Lichtmeester";

b. woensdag 18 februari, "Aqua-Hé Praktijkdag";

c. zondag 5 april, "Samen zijn";

d. woensdag 15 april, "In contact met je Aqua-Hé Lichtmeester";

e. woensdag 27 mei, "Aqua-Hé Praktijkdag";

f. woensdag 1 juli, "Liefdeskrachtmiddelen en Aqua-Hé voedingssupplementen"; -deze dag is vol geboekt (wachtlijst beschikbaar);

g. woensdag 2 september, "Mind Shifting";

h. woensdag 14 oktober, "Loslaten van je aller-diepste stress/trauma";

i. woensdag 22 november "Met kleuren in verbinding met je lichaam en bekken (basis)";

 

3. Voorwaarden Aqua-Hé workshop, -oefenavonden en ­themadagen:

Afmelding binnen 5 werkdagen wordt volledig in rekening gebracht, afmelding binnen 10 werkdagen wordt 50% in rekening gebracht. Van alle betalingen ontvang je een kwitantie/ factuur.

Liefs en veel Aqua-Hé,

Marjolein van der Meulen

020-4720398

Voor de Aqua-Hé workshop, terugkomdag en themadagen geldt dat bij afmelding binnen 5 werkdagen de kosten volledig in rekening worden gebracht; bij afmelding binnen 10 werkdagen wordt 50% in rekening gebracht.

 

Aqua-Hé kan met elke meditatie en therapie worden gecombineerd

 

© Vitaliteit Service, Januari 2009.