TERUG NAAR LIJST SUPPLEMENTEN

A13. Venus hormonale disbalans

Dit supplement is met helende energie verrijkt en geeft een 2 tot 4 keer hogere effectieve opname. Het werkt direct op extra cellulair (fysiek) cellulair (emotioneel/mentaal) en celkern niveau (spiritueel).

Venus bevat een combinatie van plantaardige stoffen, die de overgangsproblemen rond de menopauze van de vrouw verlichten. Het climacterium (de menopauze) is een levensfase, die gekenmerkt wordt door ingrijpende hormonale veranderingen. Hoewel deze veranderingen vooral de geslachtshormonen betreffen, kan het hele hormonale regulatiesysteem erdoor van de leg raken. Enkele kenmerkende symptomen zijn verstoring en wegblijven van de menstruatie; opvliegingen met overmatig zweten; buik/baarmoeder krampen; verslapping van weefsels; hartkloppingen, stemmingswisselingen en virilisatie (vermanlijking).

Rode Klaver (Trifolium Pratense): is een inheemse plant, waarvan de bloemhoofdjes rijk zijn aan stoffen, die bloedzuiverend en ontgiftend werken. Deze detoxificerende werking zorgt voor bescherming van de cellen tegen de vrije-radicaalschade, die altijd de ophoping van afvalstoffen vergezelt. Rode klaver bevat o.a. flavonoïden en het mineraal selenium, die celdegeneratie en weefselverval helpen voorkomen. Rode Klaver helpt het lichaam ook om overtollige hormonen af te voeren en een niew evenwicht te vinden.

OPC: Oligomere proanthocyanidinen zijn een groep biovlavonoïden (planten-enzymen) zijn naast hun werking als cofactor van de vitaminen C en E, zijn OPC’s krachtige antioxidanten met een beschermende, regulerende en herstellende werking op onze lichaamscellen, in het bijzonder bindweefsel en bloedvaten.

Magnesium Tauraat: Het mineraal magnesium werkt als antagonist van calcium mee aan de regulatie van de celstofwisseling en de prikkeloverdracht tussen zenuw- en spiercellen. Magnesium is essentieel voor de aanmaak van verschillende hormonen en werkt kalmerend en krampstillend. Magnesium helpt de spieren te ontspannen

De synergie of onderlinge samenwerking van stoffen in deze formule, maakt Venus meer dan een optelsom van de onderdelen. Het is mogelijk een natuurlijk en veilig alternatief voor het gebruik van synthetische hormonen tegen overgangsklachten.

Dosering: 1 tot 2 capsules per 1-3 dagen, tijdens de maaltijd innemen, tenzij anders voorgeschreven.

Inhoud: 60 vegacaps

Ingrediënten per capsule (elementair):

Red Clover 40 mg.

Soy Isoflavonene 2 mg.

Lifenol (gepatenteerd hopextract) 92 mg.

OPC (proanthocyanidinen) 30 mg.

Pepermuntextract 15 mg.

Magnesium (tauraat) 20 mg.

 

Capsule: vegacaps= vegetarische capsules